Motorrijles Katwijk

Van plan om je motorrijbewijs te behalen en wil je daarvoor een motorrijles in Katwijk volgen? Kies dan voor Rijschool ARM: scherpe prijzen, de beste begeleiding en een hoog slagingspercentage. Bij ons kun je terecht voor autolessen, bromfietslessen en ook motorrijlessen. We hebben meer dan 25 jaar ervaring en weten dus hoe we jou moeten begeleiden bij het behalen van het motorrijbewijs. Je kunt in jouw eigen tempo lessen, bijvoorbeeld door te kiezen voor een spoedcursus of juist door het afnemen van pakketten. Wij passen ons geheel aan! Bij ons weet je in ieder geval zeker dat je altijd goed wordt geholpen.

Motorrijles in Katwijk bij Rijschool ARM

Tijdens elke les bieden we jou de beste begeleiding. Een motorrijles in Katwijk? Geen probleem. De motorrijlessen worden gegeven op een Honda CBF 500 met ABS. Je rijdt dus op een wendbare en betrouwbare motor. Daarnaast worden de motorrijlessen gegeven door een KNMV gediplomeerd rij-instructeur. Je bent altijd verzekerd van professionele begeleiding. Voor het behalen van je rijbewijs moet je drie examens uitvoeren: Het Examen Algemene Voertuigbeheersing (AVB), het Examen Algemene Verkeersdeelname (ADV) en eventueel nog het examen voor de CBR theorie. Bij Rijschool ARM kun je rekenen op de volgende voordelen:

  • Proeflessen zijn altijd mogelijk;
  • Aanbiedingen voor lespakketten;
  • Kwalitatief hoogwaardige auto-, brommerfiets- en motorrijlessen;
  • Ervaren en gediplomeerde instructeurs;
  • Lessen op je eigen tempo.

Over Rijschool ARM

Rijschool ARM heeft ruim 25 jaar ervaring en weet wat belangrijk is bij de motorlessen. Je kunt dus vertrouwen op onze ervaring en kennis bij een motorrijles in Katwijk. We bespreken tijdens de lessen ook vaak de theorie, zodat je hier al mee in aanraking komt. Ons doel? Jou zo goed mogelijk helpen en begeleiden. Op deze manier kun jij in één keer je motorrijbewijs halen.

Neem contact op!

Wil je bij Rijschool ARM je motorrijbewijs halen? Neem dan contact met ons op, zodat we direct de eerste motorrijles in Katwijk kunnen maken. We adviseren je om zo snel mogelijk te beginnen met lessen, want het CBR is continu bezig met het veranderen van de regels voor het behalen van een motorrijbewijs.

Neem contact op

Stel hieronder je vraag

Categorie

 

Naam

*

Adres

*

Postcode

*  

Plaats

*  

Telefoon

*

E-mail

*

Uw bericht

 

* verplicht in te vullen


centraal bureau rijvaardigheid het nieuwe rijden KNMV