Motorrijles Leiderdorp

Heb je al een lange tijd in je hoofd om je motorrijbewijs te halen? Voor een motorrijles in Leiderdorp ben je aan het juiste adres bij Rijschool ARM. Rijschool ARM biedt namelijk niet alleen autolessen en bromfietslessen, maar ook motorlessen. Binnen een no-time heb jij jouw rijbewijs. We hebben als rijschool enorm veel ervaring en weten goed hoe we jou moeten begeleiden in dit traject. Tijdens de lessen stomen we je klaar voor het eindexamen bij het CBR. Het is bij ons mogelijk om te kiezen voor een spoedcursus. Mocht je dit niet willen en juist op je eigen tempo willen lessen, is dit uiteraard ook mogelijk. Wij passen ons geheel aan! Bij ons kun je in ieder geval rekenen op ervaren en gediplomeerde instructeurs die jou altijd de juiste en persoonlijke begeleiding geven.

Motorrijles in Leiderdorp bij Rijschool ARM

Bij ons kun je dus ook terecht voor een motorrijles in Leiderdorp. Onze motorlessen worden gegeven op een Honda CBF 500 met ABS. Je rijdt dus op een betrouwbare en wendbare motor. De lessen worden gegeven door een KNMV gediplomeerd rij-instructeur. Hierdoor kun je vertrouwen op een professionele begeleiding. Er zijn drie verschillende examens die je moet uitvoeren voor het behalen van het rijbewijs. Het Examen Algemene Voertuigbeheersing (AVB), het Examen Algemene Verkeersdeelname (ADV) en eventueel dien je nog het examen voor de CBR theorie af te leggen. Bij Rijschool ARM profiteer je van de volgende voordelen:

  • Ervaren en gediplomeerde instructeurs;
  • Kwalitatief hoogwaardige auto-, brommerfiets- en motorrijlessen;
  • Aanbiedingen voor lespakketten;
  • Proeflessen zijn altijd mogelijk;
  • Lessen op je eigen tempo.

Over Rijschool ARM

Rijschool ARM heeft ruim 25 jaar ervaring en weet hierdoor goed hoe zij je moeten begeleiden bij een motorrijles in Leiderdorp. Het is bijvoorbeeld mogelijk om tijdens de lessen de theorie met ons te bespreken, zodat je eigenlijk gelijk ook dit gedeelte al leert. We streven er naar om jou altijd zo goed mogelijk te helpen, begeleiden en adviseren, zodat je binnen één keer je rijbewijs zult halen. Bij ons kun je altijd rekenen op een eerlijke en open houding. We vinden het namelijk belangrijk dat er een goede communicatie is! Voordat je het weet heb jij je motorrijbewijs binnen!

Neem contact met ons op!

Wil je bij Rijschool ARM je motorrijbewijs halen? Neem dan snel contact met ons op, zodat we direct de eerste les kunnen plannen. Het CBR is continu bezig met de regels voor het behalen van een motorrijbewijs, dus we adviseren je om zo snel mogelijk te beginnen met lessen.

Neem contact op

Stel hieronder je vraag

Categorie

 

Naam

*

Adres

*

Postcode

*  

Plaats

*  

Telefoon

*

E-mail

*

Uw bericht

 

* verplicht in te vullen


centraal bureau rijvaardigheid het nieuwe rijden KNMV