Motorrijles Voorschoten

Wil je jouw motorrijbewijs halen? Als je een motorrijles in Voorschoten wilt volgen ben je bij Rijschool ARM aan het goede adres. Wij geven namelijk niet alleen autolessen en bromfietslessen, maar ook motorlessen. Bij ons haal jij snel jouw rijbewijs en voordat je het weet kun je rijden op je motor! Rijschool ARM heeft veel ervaring op het gebied van het geven van lessen. Ook voor motorlessen dus. We zorgen ervoor dat jij klaar bent voor het eindexamen op het CBR, zodra dat zover is. Je kunt ook kiezen voor een spoedcursus als je dat wilt. Maar dat is zeker niet nodig, want je kunt geheel in je eigen tempo bij ons lessen. Rijschool ARM past zich geheel aan. Je kunt in ieder geval rekenen op ervaren en gediplomeerde instructeurs die jou altijd de juiste en persoonlijke begeleiding geven.

Motorrijles in Voorschoten bij Rijschool ARM

Wij bieden jou dus de juiste begeleiding bij een motorrijles in Voorschoten. Onze motorlessen worden gegeven op een Honda CBF 500 met ABS. Dit is wel zo fijn, want je rijdt altijd op een wendbare en betrouwbare motor. Alle lessen worden gegeven door een KNMV gediplomeerd rij-instructeur. Je hebt dus altijd professionele begeleiding. Voor het behalen van je rijbewijs moet je drie verschillende examens doen: Het Examen Algemene Voertuigbeheersing (AVB), het Examen Algemene Verkeersdeelname (ADV) en eventueel dien je nog het examen voor de CBR theorie af te leggen. Bij Rijschool ARM profiteer je van de volgende voordelen:

  • Aanbiedingen voor lespakketten;
  • Proeflessen zijn altijd mogelijk;
  • Ervaren en gediplomeerde instructeurs;
  • Kwalitatief hoogwaardige auto-, brommerfiets- en motorrijlessen;
  • Lessen op je eigen tempo.

Over Rijschool ARM

We hebben meer dan 25 jaar ervaring en weten dus goed hoe we mensen moeten begeleiden bij een motorrijles in Voorschoten. Tijdens de lessen bespreken we bijvoorbeeld ook soms de theorie, zodat je daar al tijdig mee in aanraking komt. Het is ons doel jou zo goed mogelijk te helpen, adviseren en begeleiden. Op deze manier kun jij in één keer je motorrijbewijs halen.

Neem contact op!

Wil je bij Rijschool ARM je motorrijbewijs halen? Neem dan contact met ons op, zodat we direct de eerste motorrijles in Voorschoten kunnen maken. Het CBR is continu bezig met de regels voor het behalen van een motorrijbewijs, dus we adviseren je om zo snel mogelijk te beginnen met lessen.

Neem contact op

Stel hieronder je vraag

Categorie

 

Naam

*

Adres

*

Postcode

*  

Plaats

*  

Telefoon

*

E-mail

*

Uw bericht

 

* verplicht in te vullen


centraal bureau rijvaardigheid het nieuwe rijden KNMV