Rijschool Katwijk

Wil je binnenkort gaan lessen bij een rijschool in Katwijk? Wil je jouw motor- of autorijbewijs halen? Het is belangrijk om dan voor een ervaren rijschool te kiezen: een professionele rij-instructeur waarbij je kunt rekenen op de beste begeleiding. Bij Rijschool ARM ben je hiervoor aan het juiste adres. Bij Rijschool ARM kun je geheel op je eigen tempo lessen. Misschien wil je wel een spoedcursus, maar dat hoeft zeker niet. Het is namelijk ook mogelijk om te kiezen voor onze voordelige pakketten. Je kunt in ieder geval altijd rekenen op onze kennis en jarenlange ervaring: wij weten goed hoe we jou moeten helpen en begeleiden. Daarnaast hebben we een hoog slagingspercentage en gediplomeerde instructeurs. Dit geldt zowel voor de auto-, motor- als bromfietsrijlessen.

Rijschool in Katwijk: scherpe prijzen én de beste begeleiding!

Autorijlessen, motorrijlessen of bromfietslessen? Bij ons kan het allemaal. Mocht je voor je autorijbewijs willen lessen, dan mag dit al vanaf 16,5 jaar. Vervolgens mag je vanaf je 17e onder begeleiding van iemand met een rijbewijs rijden. Het is bij Rijschool ARM mogelijk om vanaf 16,5 jaar te lessen. Ongeacht wat je leeftijd of het soort rijbewijs waarvoor je wilt lessen is, wij helpen je graag verder. Bij Rijschool ARM profiteer je van onderstaande voordelen:

  • Kwalitatief hoogwaardige auto-, brommerfiets- en motorrijlessen;
  • Autolessen vanaf 16,5 jaar;
  • Proeflessen zijn altijd mogelijk;
  • Aanbiedingen voor lespakketten;
  • Ervaren en gediplomeerde instructeurs;
  • Lessen op je eigen tempo.

Over Rijschool ARM

Rijschool ARM staat voor ‘Autorijschool Roy Mahadew’ en heeft inmiddels ruim 25 jaar ervaring. Je kunt dus te allen tijde rekenen op onze kennis en professionaliteit. Tijdens de lessen geven we altijd goede adviezen en tips, om zo jouw rijvaardigheden steeds te verbeteren. Het is altijd mogelijk om tijdens de rijlessen de theorie te bespreken. Zo oefen je direct de theorie! Bij Rijschool ARM kun je vertrouwen op een open en persoonlijke benadering.

Maak een afspraak!

Wil je lessen bij een goede rijschool in Katwijk? Kies dan voor Rijschool ARM. Neem contact met ons op, zodat we een afspraak kunnen maken. Voordat je het weet kun jij verzekerd en zelfstandig de weg op!

Neem contact op

Stel hieronder je vraag

Categorie

 

Naam

*

Adres

*

Postcode

*  

Plaats

*  

Telefoon

*

E-mail

*

Uw bericht

 

* verplicht in te vullen


centraal bureau rijvaardigheid het nieuwe rijden KNMV