Rijschool Leiden

Van plan om binnenkort je motor- of autorijbewijs te behalen? Kies dan voor een ervaren rijschool in Leiden bijvoorbeeld. Je wilt namelijk wel de rijlessen krijgen van een professioneel en ervaren instructeur. Bij Rijschool ARM kun je geheel in je eigen tempo lessen. Wij passen ons aan! Het is ook mogelijk om een spoedcursus te volgen, mocht je daar behoefte aan hebben. Liever geen spoedcursus? Kies dan voor onze aanbiedingen voor de lespakketten. Bij ons kun je rekenen op een persoonlijke begeleiding en altijd het juiste resultaat. Wij hebben een hoog slagingspercentage en gediplomeerde instructeurs. Dit geldt zowel voor de auto-, motor- als bromfietsrijlessen.

Rijschool in Leiden: scherpe prijzen én de beste begeleiding!

Je mag al autorijden vanaf je 17e, dus dat betekent dat je vanaf 16,5 jaar mag beginnen met lessen. Als je dan je rijbewijs haalt, moet je wel tot je 18e autorijden onder begeleiding van een persoon met een rijbewijs. Wil je op tijd beginnen met lessen en inderdaad starten wanneer je 16,5 jaar bent? Dat is mogelijk bij Rijschool ARM! Wij zullen je in dit traject begeleiden en helpen op het juiste tempo. Bij Rijschool ARM kun je ongeacht je leeftijd of het soort rijbewijs terecht. Bij Rijschool ARM profiteer je van de volgende voordelen:

  • Kwalitatief hoogwaardige auto-, brommerfiets- en motorrijlessen;
  • Autolessen vanaf 16,5 jaar;
  • Ervaren en gediplomeerde instructeurs;
  • Proeflessen zijn altijd mogelijk;
  • Aanbiedingen voor lespakketten;
  • Lessen op je eigen tempo.

Over Rijschool ARM

Rijschool ARM staat voor ‘Autorijschool Roy Mahadew’ en heeft ruim 25 jaar ervaring. Je kunt altijd vertrouwen op onze kennis en professionaliteit. Tijdens de lessen zullen we altijd goede adviezen en tips geven, om zo de rijvaardigheden steeds te verbeteren. Tijdens het lessen tot het afrijden, zullen we jou begeleiden en is het altijd mogelijk om tijdens de rijlessen de theorie te bespreken. Zo beoefen je ook direct de theorie, wel zo handig. Bij Rijschool ARM kun je vertrouwen op een professionele, open en persoonlijke benadering.

Neem contact met ons op!

Wil je lessen bij een goede rijschool in Leiden? Kies voor Rijschool ARM. Neem vandaag nog contact met ons op, zodat we de eerste rijles in kunnen plannen. Wij helpen en begeleiden je, zodat je verzekerd en zelfstandig de weg op kunt zodra je je rijbewijs hebt gehaald.

Neem contact op

Stel hieronder je vraag

Categorie

 

Naam

*

Adres

*

Postcode

*  

Plaats

*  

Telefoon

*

E-mail

*

Uw bericht

 

* verplicht in te vullen


centraal bureau rijvaardigheid het nieuwe rijden KNMV