Rijschool Wassenaar

Ben je van plan om binnenkort te gaan lessen? Bijvoorbeeld om je motor- of autorijbewijs te halen? Kies dan voor een ervaren en professionele rijschool in Wassenaar. Bij Rijschool ARM ben je hiervoor aan het juiste adres. Wij weten goed hoe we jou moeten begeleiden bij het behalen van het gewenste rijbewijs. Je kunt alles geheel op jouw tempo volgen. Zo kun je kiezen voor een spoedcursus, maar is het ook mogelijk om gewoon pakketten af te nemen. Deze zijn altijd zeer scherp geprijsd. Je kunt in ieder geval altijd vertrouwen op onze kennis en jarenlange ervaring: wij weten goed hoe we jou moeten helpen. We hebben een hoog slagingspercentage en gediplomeerde instructeurs. Dit geldt zowel voor de auto-, motor- als bromfietsrijlessen.

Rijschool in Wassenaar: scherpe prijzen én uitstekende begeleiding!

Autorijlessen, motorrijlessen of bromfietslessen? Bij ons kan maakt het niet uit. Bij ons kun je autorijlessen vanaf 16,5 jaar. Dan mag je na het behalen van je rijbewijs vanaf 17 jaar onder begeleiding van iemand met een autorijbewijs rijden. Het maakt voor ons niet uit hoe oud je bent of wat voor een soort rijbewijs je wilt halen, wij helpen je. Bij Rijschool ARM hanteren we altijd de onderstaande voordelen:

  • Kwalitatief hoogwaardige auto-, brommerfiets- en motorrijlessen;
  • Aanbiedingen voor lespakketten;
  • Ervaren en gediplomeerde instructeurs;
  • Autolessen vanaf 16,5 jaar;
  • Proeflessen zijn altijd mogelijk;
  • Lessen op je eigen tempo.

Over ons: Rijschool ARM

Rijschool ARM staat voor ‘Autorijschool Roy Mahadew’. We hebben inmiddels ruim 25 jaar ervaring. Je kunt vertrouwen op onze kennis en professionaliteit. Tijdens de lessen geven we altijd bruikbare adviezen en tips, om zo jouw rijvaardigheden steeds te verbeteren. Elke keer gaan we weer een stapje verder! Van het lessen tot het afrijden: wij helpen jou! Het is ook altijd mogelijk om tijdens de rijlessen al de theorie te bespreken. Zo kan je dit direct oefenen. Bij Rijschool ARM kun je vertrouwen op een open en persoonlijke benadering.

Maak een afspraak!

Wil je lessen bij een goede rijschool in Wassenaar? Kies voor Rijschool ARM en ga voor zeker! Neem contact met ons op en we maken direct een afspraak. Voordat je het weet kun jij verzekerd en zelfstandig de weg op!

Neem contact op

Stel hieronder je vraag

Categorie

 

Naam

*

Adres

*

Postcode

*  

Plaats

*  

Telefoon

*

E-mail

*

Uw bericht

 

* verplicht in te vullen


centraal bureau rijvaardigheid het nieuwe rijden KNMV